A tanulmányi tájékoztatók menüponton belül (http://nit.uni-nke.hu/hallgatoknak/tanulmanyi-tajekoztatok) elérhetőek a az egyes évfolyamok tancsoportkódjai. Kérjük, hogy kurzusjelentkezéseik során az önöknek megfelelő tancsoport/kurzuskóddal jelölt kurzust vegyék fel.

Tisztelt Hallgatók!

A Nemzetközi Intézet által gondozott biztonság- és védelempolitika alap és mesterszakokra, valamint a nemzetközi közszolgálati kapcsolatok mesterképzési szakra felvett hallgatók számára a beiratkozás 2014. augusztus 25. 13:00-tól kerül megtartásra.
A beiratkozás helszíne a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Ludovika Kampuszának (Budapest, Ludovika tér 2.) 2. emeleti 226-os terme.

Azon hallgatók, akik a meghatározott időpontban nem tudnak személyesen részt venni a beiratkozáson kérjük emailben ezt jelezzék a tanulmanyi.nit@uni-nke.hu címen.

A regisztráció napján az intézeti és tanulmányis kollégáktól tájékoztatást kapnak a Neptun.net rendszer kezelésére vonatkozólag, amelynek segítségével felvehetik majd tárgyaikat, megtekinthetik órarendjüket. Neptun azonosítóját és belépési jelszavát a regisztráció során kapja meg.

A 2014/2015 tanév regisztrációs és tárgyfelvételi időszaka 2014. augusztus 25. és szeptember 5. között lesz, míg az oktatás 2014. szeptember 1-jén indul.

További kérdés esetén forduljon a Nemzetközi Intézet Titkárságához a nemzetkozi_intezet@uni-nke.hu címen, vagy a +36 1 432 9059 telefonszámon.

A kötelezően kitöltendő iratkozási lap az alábbi linken érhető el:
http://regisztracio.uni-nke.hu/nemzetkozi/?modul=registration

Az elektronikus űrlap kitöltése után a megadott email címre kapott visszaigazoló email csatolmányában megtalálják a PDF formátumú igazolólapot. Az igazolólapot kinyomtatva, aláírva a beiratkozás napján kell leadni.